Bakom kulisserna på DH2

Fast så mycket till "bakom kulisserna" kan jag väl inte påstå att det är, men jag ska inte klaga för det här är det första nya vi fått på månader! Å andra sidan är det inte heller särskillt mycket nytt men jag ska ju inte klaga för vi får bl.a. se familjen Weasley gråta över Freds döda kropp, draken som bryter sig loss och mer av äventyret på Gringotts.

Klicka på den hemskt sorgliga bilden nedan för att komma till klippet som finns på Harry Potters officiella Facebook-sida:


Och denna bild på en vettskrämd Harry är den första bilden som WB släpper officiellt idag:Vad gör dom nu för tiden?

Emma Watson
Emma har nog haft mest av dem alla att göra. Bara 2011 har hon har lanserat sin sista kollektion för klädmärket People Tree, och även en kollektion tillsammans med Alberta Ferretti som släpps senare i mars. Hon har också blivit Lancômes nya ansikte och fotas i Paris just nu, tidigare har hon också jobbat för Burberry och hennes ansikte har genom åren synts i tidningar som italienska Vogue och Harper's Bazaar. Hon har medverkat i två filmer utanför Harry Potter: Ballet Shoes, en röst i Sagan om Despereaux och My Week with Marilyn som kommer senare i år, dessutom ska hon spela i Perks of Being a Walflower som kommer ha premiär 2012. Ni kanske minns att hon började studera vid Brown University i USA hösten 2009, men nyligen meddelade hon på sin hemsida att hon kommer ta en paus från pluggandet en termin eller två för att hinna avsluta alla projekt.


(Åvan och fr.v. de tre första bilderna är s/s kollektionen för People Tree, de två sista är under fotograferingen för Lancôme i Paris 14-15 mars)Daniel Radcliffe
Innan Daniel blev känd som Harry Potter spelade han i David Copperfield och hade en roll i Skräddaren från Panama. Utöver det har han spelat i December Boys, My Boy Jack och han har även synts på TV i Extras och The Simpsons. Hans senaste film The Woman in Black har premiär senare i år. Han har även gjort teater i Londons West End och på Broadway i New York med den något kontroversiella pjäsen Equus som handlar om en kille som tänder på hästar, pjäsen blev väldigt uppmärksammad då den krävde att Daniel uppträde naken under en av scenerna. Hans senaste projekt är att medverka i musikalen How to Succeed in Business Without Really Trying på Broadway som har premiär dagen efter världspremiären av Deathly Hallows part II.


(Åvan: New York Times, fr.v. The Woman in Black, Dazed and Confused magazine, Equus och How to Suceed in Business Without Really TryingRupert Grint

Rupert har medverkat i fem filmer utöver HP-filmerna, nu senast i Wild Target som kom 2010. Hans nästa film Eddie the Eagle ska ha premiär någongång under 2011. Det ryktas även om att han ska medverka i en kommande norsk krigsfilm som kommer heta Comrade. Hos IMDb kan du läsa mer om Ruperts filmer och se trailers.


(Åvan: Wild Target, fr.v. CherryBomb, Driving Lessons och Wild Target)Tom Felton
Tom har medverkat i en mängd filmer sen han var åtta år gammal (läs om dom på IMDb). Bara i år kommer han synas i fyra filmer: From the Rough, The Apparition, Rise of the Apes och Deathly Hallows 2 såklart. Han råkar också vara en duktig sångare och har lagt upp bevis på det på sitt YouTube-account Feltbeats, han är även en flitig Twittrare.


(Åvan: LA Times, fr.v. första bilden är från ett photoshoot med Kai Z Feng, de andra två är från UK Attitude Magazine)


Finns det någon som du skulle vilja veta mer eller har du förslag på vad jag kan skriva i bloggen? Lämna gärna en kommentar och berätta :)


(Alla bilder kommer från Oclumencia och all information från IMDb och stjärnornas fansidor och egna hemsidor)

Postugglorna strejkar

Jag har som ni nog märkt haft en liten bloggtorka, fem månader lång för att vara exakt! Dels har jag varit väldigt upptagen men framförallt så har det inte funnits något nytt att komma med. Men nu när det är mindre än fyra månader kvar till premiären av Deathly Hallows part II så borde bilder och trailers dyka upp dom närmsta veckorna och då kan ni räkna med att ni får höra om det här! Än så länge kan jag bjuda på dessa två bilder:


Det jag vet kommer dyka upp den närmsta veckan är material från Deathly Hallows part II, vad exakt det innebär vet jag inte riktigt men antaglien vissa klipp eller eventuellt en trailer. Den som lever får se!

Sen är det många som undrar om detta så markera era kalendrar:
Deathly Hallows part I DVDn ska släppas den 11:e april och DH2 har världspremiär den 13:e juli.RSS 2.0