Och vinnaren är...

Den populäraste bannern med 33% av era röster var banner nummer sju. Den ligger uppe nu och förgyller bloggen med sin närvaro. MEN, jag tänkte faktiskt ordna en till omröstning. Bilden som ni röstade på är jag inte helt nöjd med, jag kunde ha gjort den snyggare och eftersom det är uppenbart att bilden där flera av karaktärerna från böckerna finns representerade blev den populäratse bilden så tänker jag göra några fler banners där Harry, Ron och Hermione m.fl. finns med. Därför kommer jag inom kort lägga upp en till omröstning.
Just nu pluggar jag på universitet och jobbar samtidigt och den lediga tid jag får spenderar jag oftast sovandes nånstans, så jag kan tyvärr inte uppdatera så ofta som jag skulle villja. Sen kommer det inte så jätte mycket nytt att rapportera om. Men jag älskar att blogga om det här och jag får abstinens om jag inte har bloggat på några veckor, så ni får ha lite tålamod :)

Accio Deathly Hallows!

Den här fina låten skrev Hank Green inför publiceringen av Harry Potter and the Deathly Hallows. Visst är den bra?

Joshua Herdman avslöjar delningen av DH


SPOILER VARNING!

Mugglenet har rapporterat om en frågstund tillsammans med skådespelaren Joshua Herdman som spelar Dracos kumpan Gregory Goyle. Joshua berättade att Deathly Hallows 1 kommer att sluta med en cliffhanger när Harry, Ron och Hermione fångas av snapparna och att Deathly Hallows 2 börjar med att dom förs till familjen Malfoys hem. Man vet dock aldrig hur det resultatet blir i slutändan då regissören och producenterna kan ändra sig många gånger om.
    Joshua berättade också att Jamie Waylett som spelar Vincent Crabbe inte kommer att medverka i dom två sista filmerna pga. hans 'knarkskandal'. Därför kommer scenen i slutet då Crabbe dör att ändras så att Goyle dör istället.

Goyle, Malfoy och Viktor Krum i Harry Potter och den Flammande Bägaren.

(bild: silverknight)

Deathly Hallows är efterlängtad

IMDb har samanstält en lista över vilka filmer deras läsare mest ser fram emot att se 2010.

Top fem ser ut såhär:
    1. Alice In Wonderland
    2. Harry Potter and the Deathly Hallows, part 1
    3. Iron Man 2
    4. The Last Airbender
    5. A Nightmare on Elm Street

Listan har skapats med hjälp av IMDbs tjänst "MOVIEmeter" som räknar varje films sidvisning, filmerna på listan är alltså dom filmer som fått flest besök. Listan är en sammanställning av över tre billjoner sidvisningar. Spana in resten av listan på IMDb.Rösta på bannern!

Jag tänkte lägga upp en s.k. banner högst upp på bloggen, ett exempel ligger uppe för att visa er vilken storlek den kommer att ha. Jag vill nämligen att ni röstar på eran favorit av bilderna här nedan! Klicka på bilderna så blir dom större. Röstar gör du till höger högst upp på bloggen. Den populäraste kommer att bli Harry Potter Nytts nya banner!
Om det är något problem med någon av bilderna, t.ex. att du inte kan se dom så säg till!
Säg också till om du har nåt förslag till en bild el. liknande.

1. 2. 3.

4. 5. 6.

7. 8. 9.

De flesta verkade gilla filmen


Vill du besöka en inspelning?

Jag har fått frågor angående var och när Harry Potter and the Deathly Hallows spelas in så jag tänkte försöka berätta lite om det i ett inlägg. Inspelningen av Deathly Hallows är i full gång och det mesta spelas som vanligt in i Leavesden Studios som ligger en bit utanför London, men en del scener spelas in i riktiga utomhus miljöer. Flykten från bröllopet och flykten till Snäckstugan har redan spelats in och det har jag skrivit om tidigare. Inspelningen av kapitlet "Sju Stycken Potter" spelas in just nu på Bovingdon Airfield i Hertfordshire och bröllopet mellan Bill och Fleur ryktas om att det kommer spelas in den 10:e augusti men det är ingen som vet vart än. Om du vill hålla koll på när olika inspelningar sker så är ett bra tips att kika in regelbundet på HP4U och Mugglenets sida med nyheter från sjunde filmen, båda sidorna är på engelska. Jag kommer såklart också att uppdatera med bilder från inspelningarna så glöm inte att kika in här också!
    Jag skulle i alla fall inte råda er att åka till London enbart för att få vara med om en inspelning av Harry Potter eftersom att man oftast får veta var och när inspelningen sker samma dag som dom börjar filma på stället. Men visst vore det häftigt att helt plötsligt se Harry och Hagrid köra förbi när man tar taxin hem till hotellet? ;-)

Harry och Hagrid ute och kör under inspelningen av Sju Stycken Potter.


Det är inte alltid dom stora skådespelarna som är med på inspelingarna.
Här är Daniel Radcliffes stuntman.Nånting stort förbereds på Bovingdon Airfield.

(källa: mugglenet, bilder: oclumencia, snitchseeker)

Harry Potter på Pride paraden

Jag gick och tittade på Pride paraden i Stockholm i dag och såg ett par tjejer i Hogwarts skolkläder som sprang runt med skyltar där det stod "Hermione + Ginny", "Lupin + Sirius" och att Harry Potter var gay! Jag hade tyvärr inte kameran med mig men jag tyckte att det var värt att nämna! Lite synd att ingen var utklädd till Dumbledore och Grindelwald ;)


RSS 2.0