Videos från Wizarding World

Öppning av The Wizarding World Of Harry Potter kommer ske med pompa och ståt den 18:e juni i år (!!!), bekräftade gäster till öppningen är Tom Felton, Bonnie Wright och tvilligarna James and Oliver Phelps. Förhoppningsvis dyker fler av filmens stjärnor upp och självklart borde JK Rowling närvara men det finns ingen officiell information om det ännu.
För oss som inte bor i närheten av Orlando, Florida eller helt enkelt inte har råd att åka dit nångång snart så bjuder jag på några videoklipp som jag avråder er från att titta på om ni vet att ni aldrig kommer att åka dit för ni kommer att ångra er big time! Börja spara nu, det kommer vara värt vartenda öre!


Mark Woodbury presenterar åkattraktionen The Forbidden Journey Ride


Ellen Degeneres fick ta med sig två tursamma skitungar (ja, jag är avundsjuk!) på ett besök till Wizarding World före alla andra!

Fler videos finns att kika på hos Mugglenet.


Leavesden Studios blir Harry Potter-attraktion

Det har nyligen beslutats att Leavesden Studios kommer att öppna en permanent besöksattraktion för alla Harry Potter fans. Leavesden Studios ligger i västra Hertfordshire och är en gammal Rolls Royce fabrik som numera byggts om till en gigantisk filmstudio, bl.a. har James Bond, Star Wars och The Dark Knight spelats i där men framförallt har alla åtta Harry Potter filmer spelats in på Leavesden Studios. Exakt vad för typ av attraktioner det kommer att bjudas på för Harry Potter fansen är inte bestämt men troligtvis blir det nån form av utställning.

Under inspelning av Goblet of Fire utanför Leavesden Studios

RSS 2.0