Sista trailern!


JK Rowlings nya projekt

Under gårdagen arrangerade Rowling en sorts skattjakt på åtta av de största Potter-fansajterna där jakten gick ut på att avslöja vad henns nya projekt kommer att heta, och idag blev det officiellt: JK Rowlings nya projekt är Pottermore.


Vissa utvalda har fått se Pottermore och säger att "det är fantastiskt" men vad är det? Det får vi inte veta förens om en vecka då Rowling kommer berätta vad Pottermore går ut på, det ända vi vet är att det inte är en ny bok.

På Youtube finns en video som väl egentligen inte är en video utan en nedräkning tills dagen då det avslöjas vad Pottermore är för någonting, spana in det på denna länk. Det finns även en Pottermore twitter och hemsida.

Vad tror/hoppas ni att Pottermore är för något?


Vad har Harry Potter betytt för dig?

För några år sen stötte jag på ett videoinlägg av användaren ifancythetrio på YouTube där hon uppmuntrade folk att lägga upp videor där man berättar hur Harry Potter har påverkat ens liv. Till min glädje såg jag att massor av folk hade svarat och jag insåg att det fanns många mer än bara jag som hade förtrollats helt av böckerna om Harry Potter.När jag började blogga om allt kring Harry Potter så skrev jag ett inlägg där jag frågade om er läsares intresse för Harry Potter. Jag tycker det är så roligt att höra folks berättelser kring Potter så nu tänker jag be er berätta vad Harry Potter har betytt för er och om det har påverkat era liv på något sätt! Det är ganska stora frågor som kanske inte är så lätta att svara på men som lite hjälp på traven kan ni se vad folk svarade på YouTube på denna länk.

Den första juli släpps till och med en bok om hur Harry Potter har påverkat och inspirerat sina fans, den heter Dear Mr. Potter och består av brev från Potter-fans addresserade till pojken med ärret, spana in hemsidan!


Klipp från MTV Movie Awards

Under MTV Movie Awards presenterade Emma Watson detta klipp från Deathly Hallows:

Tags: 2011 MTV Movie Awards, Movie News


Harry Potter i ett ord

Skulle du kunna summera vad Harry Potter betytt för dig med ett enda ord? Nej, det är verkligen ingen lätt uppgift men Empire Magazine ställde frågan till skådespelarna från filmerna inför ett jubileumsnummer av tidningen. Resultatet ser du här nedan:


Tidningens juninummer innehåller en 36-sidig bilaga dedikerad endast till Harry Potter-filmerna och innehåller exklusiva intervjuer och bilder. Den finns att köpa i närmaste välsorterade tidningsbutik, typ Pressbyrån.

Hur skulle du summera vad Harry Potter betytt för dig med endast ett ord?

RSS 2.0