Kan du inte hålla dig?

Ska du, som jag, inte se filmen förens om några dagar? Blir du gaaalen av att behöva vänta så länge? Då har jag nånting som antingen kommer lugna din längtan eller göra dig ännu mer galen: SEX klipp ifrån filmen + lite behind the scenes material. Hos Yahoo finns klippen där vi bl.a. får se Harry och Ron bråka, Xenophilius förklara vad Dödsrelikerna är och hur Harry får sju kopior av sig själv..!Premiären i London

Premiärbilder från världspremiären i London, (nästan) alla var där!


För den som undrar vad det är för [ful] brosch alla har så ska det föreställa en vallmoblomma, alla intäckter för broschen går till fattiga. Den som inte har en är snål eftersom man själv väljer vad man vill betala för en brosch..


Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, J.K. Rowling, Bonnie Wright

Tom Felton+flickvän, Natalia Tena (Tonks), Katie Leung (Cho), Evanna Lynch (Luna), tvillingarna Phelps, Afshan Azad (Padma Patil)

Helena Bonham Carter, Clémence Poésy (Fleur), Domhnall Gleeson (Bill Weasley), Warwick Davis+familj (Flitwick), Imelda Staunton (Umbridge)

Jason Isaacs (Lucius), Helen McCrory (Narcissa), Rade Serbedzija (Gregorovitch), Michael Gambon (Dumbledore), Mark Williams (Arthur Weasley).


De sista tre vet jag inte vilka dom är, nån av er som vet?
Uppdatering: Tack vare mina kära läsare vet jag nu att det är Cher Lloyd och Chloe Moretz (som inte är med i filmen och därmed inte förtjänar att synas här men det blir fult om jag tar bort bilderna..) och killen är Jamie Campbell Bower som spelar unge Gellert Grindelwald, han är tydligen även Bonnies pojkvän, tack för hjälpen :-)


Ralph Fiennes hänger med sina polare

Så, vem var snyggast?


(Bilder: oclumencia)

Behind the magic

På torsdag kl 20:00 visar Kanal 5 Bakom magin - Harry Potter och Dödsrelikerna. Kan du inte hålla dig så kan du se samma program fast på holländska (men intervjuerna och scenerna är alla på engelska!), del 1 och del 2.


Har nån sett filmen än? Vad tyckte du?? Själv kan jag inte se den förens på söndag, för mycket jobb och plugg står ivägen :-(

Premiär i New York

Igår hade Deathly Hallows sin premiärvisning i New York, idag har den premiär för alla svenska kändisar och imorgon har den premiär för oss vanliga Bioklubbsmedlemar.
Emma Watson, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Ralph Fiennes, Tom Felton.

För er som vill tagga inför premiären så finns det 10 stycken korta TV-reklamer för filmen på Youtube.

RSS 2.0