Bilder från Deathly Hallows inspelningen

Inspelningen av The Deathly Hallows är i full gång och massor av bilder från inspelningarna har dykt upp och jag tänkte presentera och länka till dom här.

De första bilderna kommer från en inspelning i London då scenerna från när Harry, Ron och Hermione flyr från brölloppet spelas in. Här kan du spana hela 92 bilder från inspelningen. Två filmer från inspelningarna har även dykt upp här och här.

De andra bilderna föreställer Harry och Hermione utanför tältet. Du kan se bilderna här (där finns även några bilder på Emma Watson som kysser nån kille under en av pauserna!).

Och den sista bilden är från uppbyggnaden av Bill och Fleurs hus. Du kan läsa om det här. Förhoppningsvis kommer paparazzigubbarna smya runt i fota under själva inspelningen oxå.

Nytt premiär datum för HBP!

Samma dag som den sista trailern släpptes så meddelades det att premiären för Half-Blood Prince har skjutis fram två dagar! Alltså från den 17 juli till den 15 juli! Världspremiär datumen har även publicerats: Japan den 6 juli, London 7 juli och New York den 8 juli - det är alltså datumen då bara utvalda får närvara, den 15 juli är då den går upp på biograferna för oss vanliga döda.

Sista Half-Blood Prince trailern!

Den 16:e april släppte Warner Brothers den längsta trailern hittils, den är hela 2:27 min lång och är enligt rykterna även den sista. Trailern kan du se här nedan, om du vill ladda ner trailern så har Mugglenet lämpligt nog samlat alla olika videoformat till trailern på denna sida. Passa även på att spana in de fyra nya affischerna till filmen här.
Färska Half-Blood Prince bilder

För ganska exakt tio dagar sen släpptes den allra sista och längsta trailern inför den kommande filmen (länk till trailern i inlägget ovanför) och i samband med det publicerades en hel drös med nya bilder. Mina favorit bilder lägger jag upp här, resten kan ni gå in och kika på genom Mugglenet på denna länk.


Videointerjuv med Daniel och Emma

MTV har pubicerat fyra korta videointervjuer med Emma Watson och Daniel Radcliffe där de talar om Half-Blood Prince filmen. Se klippen här.

Movie Trailers - Movies Blog

Tre nya bilder och en trailer

Det har dykt upp tre nya bilder från Halfblood Prince filmen. Bilderna föreställer en söt Ginny i stora salen, Harry och Katie Bell och sist Harry spelandes piano med Snigelhorn i bakgrunden, den sista bilden har tyvärr lite sämre kvalité. Sen har det äntligen dykt upp en version av den japanska trailern med betydligt bättre kvalité. Du kan se den på Youtube.

99 dagar kvar

I dag är det bara 99 dagar kvar till premären av Harry Potter and the Half-Blood Prince - yay!
Förövrigt finns det inte mycket nytt att komma med just nu. Det lilla jag kan berätta är att J.K. Rowling hamnade på femte plats över världens mest inspirerande kvinnor.

Potter on the covers

Harry har dykt upp på många tidningsomslag den senaste månaden, allt för att promota den kommande filmen. I veckan dök han upp på både Total Film och Entertainment Weeklys omslag. Ingen av tidingarna kommer med några nya bilder men repotaget i Total Film är absolut värt att läsa, det kan du göra hos Snitchseeker. Klicka bara på bilderna där så blir dom så pass stora att du kan läsa vartenda ord.
    Entertainment Weekly hade inget repotage om filmen utan använde istället Harry och Voldemort som posterboys eftersom dom i tidningen presenterade en lista över top 20 hjältar och badguys. Harry kom på fjärde plats på hjältelistan (läs här) och Voldemort hamnade på åttonde plats på badguyslistan (läs här), liite dålig placering för en sån ond varelse tycker jag.


J.K. Rowling en del av G20

J.K. Rowling var bjuden på middag tillsammans med alla G20 representanter igår. Middagen gick ut på att visa världens ledare det bästa Storbrittanien har att erbjuda. Jamie Oliver lagade maten och många tunga brittiska namn var bjudna på middagen. Rowling hamnade brevid Michelle Obama under middagen vilket måste ha varit en upplevelse! Det har även rapporterats att Rowling ska hålla en föreläsning (alternativt läsa upp nånting) för G20 representanternas fruar och män när dom ikväll ska till The Royal Opera House för att njuta av lite opera och ballett. Exakt vad det är Rowling ska läsa eller prata om vet ingen än men förhoppningsvis vet jag mer imorgon. Bilden är tagen efter middagen, klicka för att se den större.
UPPDATERING: Hon läste utdrag ur några kapitel av Beedle the Bard.

RSS 2.0