Vad gör dom nu för tiden?

Emma Watson
Emma har nog haft mest av dem alla att göra. Bara 2011 har hon har lanserat sin sista kollektion för klädmärket People Tree, och även en kollektion tillsammans med Alberta Ferretti som släpps senare i mars. Hon har också blivit Lancômes nya ansikte och fotas i Paris just nu, tidigare har hon också jobbat för Burberry och hennes ansikte har genom åren synts i tidningar som italienska Vogue och Harper's Bazaar. Hon har medverkat i två filmer utanför Harry Potter: Ballet Shoes, en röst i Sagan om Despereaux och My Week with Marilyn som kommer senare i år, dessutom ska hon spela i Perks of Being a Walflower som kommer ha premiär 2012. Ni kanske minns att hon började studera vid Brown University i USA hösten 2009, men nyligen meddelade hon på sin hemsida att hon kommer ta en paus från pluggandet en termin eller två för att hinna avsluta alla projekt.


(Åvan och fr.v. de tre första bilderna är s/s kollektionen för People Tree, de två sista är under fotograferingen för Lancôme i Paris 14-15 mars)Daniel Radcliffe
Innan Daniel blev känd som Harry Potter spelade han i David Copperfield och hade en roll i Skräddaren från Panama. Utöver det har han spelat i December Boys, My Boy Jack och han har även synts på TV i Extras och The Simpsons. Hans senaste film The Woman in Black har premiär senare i år. Han har även gjort teater i Londons West End och på Broadway i New York med den något kontroversiella pjäsen Equus som handlar om en kille som tänder på hästar, pjäsen blev väldigt uppmärksammad då den krävde att Daniel uppträde naken under en av scenerna. Hans senaste projekt är att medverka i musikalen How to Succeed in Business Without Really Trying på Broadway som har premiär dagen efter världspremiären av Deathly Hallows part II.


(Åvan: New York Times, fr.v. The Woman in Black, Dazed and Confused magazine, Equus och How to Suceed in Business Without Really TryingRupert Grint

Rupert har medverkat i fem filmer utöver HP-filmerna, nu senast i Wild Target som kom 2010. Hans nästa film Eddie the Eagle ska ha premiär någongång under 2011. Det ryktas även om att han ska medverka i en kommande norsk krigsfilm som kommer heta Comrade. Hos IMDb kan du läsa mer om Ruperts filmer och se trailers.


(Åvan: Wild Target, fr.v. CherryBomb, Driving Lessons och Wild Target)Tom Felton
Tom har medverkat i en mängd filmer sen han var åtta år gammal (läs om dom på IMDb). Bara i år kommer han synas i fyra filmer: From the Rough, The Apparition, Rise of the Apes och Deathly Hallows 2 såklart. Han råkar också vara en duktig sångare och har lagt upp bevis på det på sitt YouTube-account Feltbeats, han är även en flitig Twittrare.


(Åvan: LA Times, fr.v. första bilden är från ett photoshoot med Kai Z Feng, de andra två är från UK Attitude Magazine)


Finns det någon som du skulle vilja veta mer eller har du förslag på vad jag kan skriva i bloggen? Lämna gärna en kommentar och berätta :)


(Alla bilder kommer från Oclumencia och all information från IMDb och stjärnornas fansidor och egna hemsidor)

Kommentarer
Postat av: Malin och JOhanna

2011-04-12 @ 22:27:55
URL: http://www.fenixorden.devote.se
Postat av: josefin

hade varit kul att veta vad Evanna Lynch och Bonnie Wright gör nu förtiden ! :)

2011-11-20 @ 23:59:06
Postat av: josefin

hade varit kul att veta vad Evanna Lynch och Bonnie Wright gör nu förtiden ! :)

2011-11-20 @ 23:59:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0