Videos från Wizarding World

Öppning av The Wizarding World Of Harry Potter kommer ske med pompa och ståt den 18:e juni i år (!!!), bekräftade gäster till öppningen är Tom Felton, Bonnie Wright och tvilligarna James and Oliver Phelps. Förhoppningsvis dyker fler av filmens stjärnor upp och självklart borde JK Rowling närvara men det finns ingen officiell information om det ännu.
För oss som inte bor i närheten av Orlando, Florida eller helt enkelt inte har råd att åka dit nångång snart så bjuder jag på några videoklipp som jag avråder er från att titta på om ni vet att ni aldrig kommer att åka dit för ni kommer att ångra er big time! Börja spara nu, det kommer vara värt vartenda öre!


Mark Woodbury presenterar åkattraktionen The Forbidden Journey Ride


Ellen Degeneres fick ta med sig två tursamma skitungar (ja, jag är avundsjuk!) på ett besök till Wizarding World före alla andra!

Fler videos finns att kika på hos Mugglenet.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jävla snorungar, alla verkar ju tro att Harry Potter är någon slags "små barns bok". När i själva verket största delen av fansen är vuxna och har läst böckerna, ja sådär, 100 ggr igenom?Jaha, Ellen såg ju inte så entusiastik ut :/

2010-04-29 @ 19:43:52
URL: http://nightlyescapades.blogg.se/
Postat av: Jonte

Vadå snorungar! De verkade trevliga! Den riktiga snorungen var ju Ellen!!! Vilken mugglare!! hong gick omkring och smygdrack och det märktes att hon inte ens hade sett en film ens om harry potter!! och sen när hon ska trolla så de inte minns nåt... SÄG BARA OBLIVATE DIN MUGGLARE.

2010-05-13 @ 18:07:14
Postat av: Axel

Hur lägger man ut youtube videos?

2010-12-22 @ 16:18:59
URL: http://harrypotternewsclub.blogg.se/
Postat av: Axel

Hur lägger man ut youtube videos?

2010-12-22 @ 16:19:07
URL: http://harrypotternewsclub.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0