Half-Blood Prince extramaterial

Nu har Half-Blood Prince DVD:n släppts i Australien och enligt ett anonymt tips på min fina blogg så ska den tydligen redan gå att köpa på Statoil i Stockholmsområdet. Huruvida det stämmer eller inte vet jag ej, men så snart mamma behöver tanka så tänker jag hänga med och se om jag kan bekräfta det här ryktet!
Det har i alla fall utlovats en massa extramaterial på DVD:n, exakt vad den kommer att innehålla går att läsa i detalj hos Mugglenet. Bland annat så ska det finnas med ett klipp ifrån den kommande Deathly Hallows part I och även en smygtitt på The Wizarding World of Harry Potter. Klippet från Wizarding World finns redan att se på Dailymotion.com och du kan gå och kika på det här.


Här är ett lite suddigt men oerhört stämmningsfullt klipp som blev bortklippt ur Halvblodsprinsen. Man får följa kameran genom slottet, förbi kören som övar tillsammans med professor Flitwick, förbi professor McGonagall som skickar iväg ett par elever, förbi Snape och förbi Ron och Hermione som stirrar ut genom ett fönster. Det verkar som om alla väntar på att nånting ska ske. Det ser t.om. ut som att Snape ler lite men det beror nog mer på skuggningen i hans ansikte...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0