Premiär!

I dag hade Harry Potter och Halvblodsprinsen galapremiär i Sverige på Rigoletto i ett regnigt Stockholm. Premiären besöktes inte bara av svenska stjärnor utan även tvillingarna James och Oliver Phelps, som spelar Fred och George Weasley, förärade premiären med sin närvaro, bilder finns att se hos Aftonbladet. Aftonbladet är även den första tidningen i Sverige som recenserat filmen och resultatet var väldigt bra, fyra plus fick den! En lite mer innehållsrik recenssion finns hos BBC, dock på engelska.
Igår hade filmen premiär i London och även där drabbades dom av regnet. Alla filmens stjärnor dök självklart upp och visade upp sig på den våta röda mattan. BBC, SkyNews och WB har lagt upp videointervjuer från premiären och MTV har några bilder.


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Jag vill gärna ha svar på en fråga! Phelpstvillingarna, är dom kvar i Sverige eller är dom någon annanstans nu?Svara antingen här; lovisao.blogg.se eller efter mig i kommentaren. Vill gärna ha svar på detta! :)

2009-07-11 @ 21:38:14
URL: http://lovisao.blogg.se/
Postat av: Sanna

Svar: Dom åkte nog vidare samma kväll, filmen har haft premiär över hela världen i veckan och alla filmens skådespelare har åkt runt för att besöka så många premiärer som möjligt.

2009-07-13 @ 13:25:23
URL: http://harrypotternytt.blogg.se/
Postat av: Anonym

Okej! Tackar för svaret. :)

/Lovisa.

2009-07-14 @ 00:31:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0