Harry Potter på Pride paraden

Jag gick och tittade på Pride paraden i Stockholm i dag och såg ett par tjejer i Hogwarts skolkläder som sprang runt med skyltar där det stod "Hermione + Ginny", "Lupin + Sirius" och att Harry Potter var gay! Jag hade tyvärr inte kameran med mig men jag tyckte att det var värt att nämna! Lite synd att ingen var utklädd till Dumbledore och Grindelwald ;)


Kommentarer
Postat av: Helena

Hej. Kul att du kommenterade på min blogg. Jag gillar verkligen din blogg jätte mycket. Väldigt mycke bra information och videos. Jag lägger in din blogg bland mina favoriter =)

2009-08-02 @ 13:08:07
URL: http://metrobloggen.se/xoxohelena
Postat av: jossan

hejhej! ^^ allt bra? :) vad tycker du om min nya kofta? kommentera gärna mitt inlägg "Sweet Hello kitty" :),då skulle du göra mig jätte glad! :D

kram

2009-08-02 @ 15:27:24
URL: http://ligon.blogg.se/
Postat av: sandra

Vilken fantastisk blogg! Du verkar vara ett stort Potterfan och väldigt insatt, tänkte därför fråga ett par grejer och skulle bli jätteglad om du kunde maila mig:) Undrar om sista filmen är färdiginspelad och var dom spelar in den? Min högsta dröm skulle va att va me på en inspelning av en Potterfilm, lite orealistiskt, men drömma kan man ju... :)

2009-08-02 @ 19:06:32
Postat av: B E A <3

Hoppas att din helg har varit bra :D

2009-08-02 @ 23:20:35
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: Sanna Svarar

Svar sandra: Du lämnade ingen mail så jag svarar här. Dom är mitt uppe i inspelningen av Deathly Hallows just nu och om jag minns rätt så har dom filmat färdigt nån gång i höst.

Jag gör ett inlägg om det här istället eftersom det blev för långt för att skriva här :)

2009-08-09 @ 19:12:12
URL: http://sunnasol.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0