Half-Blood Prince trailers

Senaste Trailern
Den femte mars släppte Warner Brothers en ny trailer. Den innehåller lite nya scener och klipp. Mugglenet har lagt upp alla länkar till alla olika versioner av trailern här. (Windows, Flash, Quicktime, iPod och HD).
Japanska Trailern

Nån gång efter nyår dök det upp en lite annorlunda version av den officiella trailern i Japan. Kvalitén på videon är inte den bästa, men den är absolut sevärd. Den finns på Youtube.
Officiella Trailern
I början av november, i samband med att Twilight hade premiär, släpptes den officiella Half-blood Prince trailern. Och den är FANTASTISK! Trailern kan du se i en större version här och HD version här. Här finns den i Windows Standard version.
Internationella Trailern
Den internationella trailern dök upp kort efter att premiärdatumet för filmen flyttades från november 2008 till den 17:e juli 2009. Den är jätte bra och du kan se den på Youtube.

Andra Teaser Trailern
Den andra teaser trailern för The Half-blood Prince släpptes i början av augusti. Den är defenitivt bättre än den första där man ju inte fick se nångonting alls. Om du vill ladda ner trailern i HD format så kan du göra det här, annars kan du se den här nedan.

Första Teaser Trailern
Den första teaser trailern för Halvblodsprisen dök upp på Youtube i slutet av juli. Den är inte längre än 23 sekunder lång och består endast av ett ljudklipp, men det är absolut bättre än ingenting!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0