Trailern till Deathly Hallows part 2Inbäddning av videon har avvaktiveras men klicka på bilden för att komma till YouTube.


Scener värda att notera: "Prinsens berättelser", Hogwarts staty vaknar till liv, draken från Gringotts, Voldemort klampar barfota runt bland döda kroppar i Malfoyhuset, Molly vs. Bellatrix, Ravenclaws diadem, Tonks och Remus...

Uppdatering: Om ni kollar vid 0:11 i videon så ser man Harry sträcka ut sin hand mot en kvinnohand, kan det vara hans mammas? Och om ni har tittat på trailern om och om igen som jag så har ni säkert noterat att Voldermort gillar att skrika.. :P


Vad tycker ni? Kommer filmen bli bra?
Och hur mycket längtar ni på en skala från 1 till 10 :)Första trailern kommer i natt

Ja, ni läste rätt! Äntligen kommer den första trailern för Deathly Hallows part 2! Nångång mellan ett och tre på morgonen svensk tid kommer trailern visas på amerikansk TV. Skulle ni vara vakna vid den tiden så rekommenderar jag att ni kikar in på Mugglenet eller Leaky Cauldron, annars kommer självklart länka till trailern här på bloggen imorgonbitti. Enligt ABC kommer trailern bl.a. innehålla scener från det sista slaget mellan Harry och Voldemort, mrs Weasleys och Bellatrix fight, trion som flyr från Gringotts med mera!Första bilderna!


SPOILERVARNING! för dig som (mot förmodan) inte vet hur boken slutar: titta bort!Neville med ett blodigt Gryffindors svärd, kan det vara Naginis blod måntro?


Harry med Gryffindors svärd i Bellatrix bankvalv på jakt efter en horrokrux


Chockade dödsätare!
Förmodligen stirrar dom på Hagrid som bär en till synes död Harry på sina axlar..


Trion i strålkastarljuset


Draco vill hålla sina vänner i händerna..


En oredigerad bild på Harry som just besegrat Ni-vet-vem...

RSS 2.0