De nya karaktärerna i Deathly Hallows

Det kommer att dyka up några "nya" karaktärer i Deathly Hallows part I som inte tidigare synts på vita duken, men vi som läst böckerna är sedan länge bekanta med dom. Så här kommer dom att se ut:

Bathilda Bagshot och Rufus Scrimgeour


Xenophilius Lovegood och trollstavsmakaren GregorovitchAlbert Runcorn och Hermione (ingen ny direkt) men bilden är ny!


UPPDATERING:

Dödsätaren Scabior och Bathilda


Bellatrix Lestrange och en sliten Lucius Malfoy

Hedwig dör i filmen

Tack vare en kommentar från en läsare fick vi veta att Hedwig faktiskt kommer att dö i filmen. Deathly Hallows part I har testvisats för en vecka sen i Chicago och enligt de lyckliga få som fick se filmen före oss andra så kommer Hedwig flygande tillbaka för att rädda Harry när han blir attackerad av dödsätarna och där blir hon mördad! Jag tycker det låter nästan ännu mer hjärtskärande än hennes död i boken!
Om du vill läsa mer om testvisningen i Chicago kan du göra det hos Mugglenet eller Leaky Cauldron.


:-(

 

De flesta av er tyckte att filmmakarna skulle hålla sig till böckerna och låta Hedwig dö i filmen så jag tror nog ni blir glada efter det här beskedet. Eller ja, inte glada över att hon dör men ni fattar.. Här har ni resultatet av omröstningen:Nya avslöjande bilder från Deathly Hallows

Det senaste numret av Entertainment Weekly har en sexsidig artikel om den kommande Harry Potter filmen med ett gäng drypande färska bilder. Artikeln kommer också med en del avslöjandanden, bl.a. vart den första filmen kommer att sluta (läs mer om det i inlägget nedanför).


Det andra avslöjandet syns i denna bild där det ser ut som att Harry släpper Hedwig fri efter ett tårdrypande farväl att döma av hans sorgsna min (istället för att han tar med henne och att hon dör som i boken).

UPPDATERING 28/8: Tack vare en kommentar från en läsare fick vi veta att Hedwig faktiskt kommer dö i filmen. Hon kommer flygande tillbaka för att rädda Harry när han blir attackerad av dödsätarna och Voldemort och där någonstans blir hon mördad! Nästan ännu mer hjärtskärande än i boken!Dödsätare kring bordet i familjen Malfoys herrgård, från vänster: en rädd Draco, en nedstämd Lucius, en orolig Narcissa och en kaxig Bellatrix.Harry sträcker sig skräckslagen efter något på golvet hemma hos familjen Lovegood, eller kanske hos Bathilda Bagshot?Herr Lovegood under attack utanför sitt hem.


Hermione ger Harry ett exemplar av Livet och Lögnerna, Ron och Harry spanar på Londons gator och till sist får vi återse Hagrid på sin motorcyckel tillsammans med Harry.
(Klicka på bilderna för att få dom större)


Uppdatering:

Ännu en bild. Trion entrar Grimaldiplan.Splittringen av Deathly Hallows avslöjad

Det senaste numret av Entertainment Weekly avslöjar i sin artikel om Harry Potter and the Deathly Hallows part I vart splittringen mellan första och andra filmen kommer att ske.


VARNING !!!
Om du inte vill veta vart filmen kommer att sluta så råder jag dig att inte läsa och försöka blunda för bilden nedan...
Så här har ni det: den första filmen kommer att sluta runt kapitel tjugofyra i boken när Voldemort stjäl en av dösrelikerna från en viss död rektors grav! Av trailern att dömma kommer det bli ett galet snyggt slut, en riktig cliffhanger!

EPIC!!

Eller vad tror du?99 dagar kvar!

I dag är det 99 dagar kvar till premiären av Harry Potter and the Deathly Hallows part I den 19:e november!!! (den andra delen har premiär den 15:e juli 2011, alltså om 364 dagar..)


Emma Watsons nya frisyr!

Emma Watson har sagt sitt sista farväl till Hermione Granger genom att klippa av sig sitt hår som hon under tio års tid inte har kunnat klippa hur som helst. För att kunna gestalta Hermione och hennes burriga, långa hår har Emma inte fått experimentera alls med olika frisyrer och färger men nu när inspelningarna av den sista filmen är över är hon äntligen fri att göra som hon vill. I en intervju med Entertainment Weekly berättar hon att hon velat klippa sig kort ända sen hon var sexton år gammal så nu tog hon chansen och gick ensam till en salong i New York och lät håret falla.


Emma berättar i intervjun att det är det mest befriande hon har gjort och att hon var lugn och kände ingen ånger under frisörbesöket, "I knew it was the right thing".
Jag tycker Emma är jätte söt i sin nya frisyr och hon är sjukt modig som vågade klippa sig så kort! Jag kan också förstå att det - samtidigt som det är sorgligt att filmerna tar slut - även måste vara otroligt befriande att inte vara bunden till ett så stort projekt längre. Nu kan hon göra precis vad hon vill med sitt liv, sina pengar och sin nya frisyr ;)

Vad tycker du om Emmas nya frisyr?


(klicka på bilderna för att se större versioner)

Källa: popwatch.ew.com

RSS 2.0