Extramaterial från Ultimate Edition DVD:erna

Mugglnet har samlat ihop alla klipp av extramaterial som Warner Brothers har lagt upp inför släppet av Ultimate Edition DVD:erna som jag berättat om tidigare. Klicka här för att komma till listan med alla roliga klipp av extramatrial.

Daniel Radcliffe i tuffa solbrillor leker regissör.

 


Half-Blood Prince extramaterial

Nu har Half-Blood Prince DVD:n släppts i Australien och enligt ett anonymt tips på min fina blogg så ska den tydligen redan gå att köpa på Statoil i Stockholmsområdet. Huruvida det stämmer eller inte vet jag ej, men så snart mamma behöver tanka så tänker jag hänga med och se om jag kan bekräfta det här ryktet!
Det har i alla fall utlovats en massa extramaterial på DVD:n, exakt vad den kommer att innehålla går att läsa i detalj hos Mugglenet. Bland annat så ska det finnas med ett klipp ifrån den kommande Deathly Hallows part I och även en smygtitt på The Wizarding World of Harry Potter. Klippet från Wizarding World finns redan att se på Dailymotion.com och du kan gå och kika på det här.


Här är ett lite suddigt men oerhört stämmningsfullt klipp som blev bortklippt ur Halvblodsprinsen. Man får följa kameran genom slottet, förbi kören som övar tillsammans med professor Flitwick, förbi professor McGonagall som skickar iväg ett par elever, förbi Snape och förbi Ron och Hermione som stirrar ut genom ett fönster. Det verkar som om alla väntar på att nånting ska ske. Det ser t.om. ut som att Snape ler lite men det beror nog mer på skuggningen i hans ansikte...

Första bilden på Xenophilius!

Universalharrypotter.com kommer med tidig julklapp till alla oss som räknar dagarna till premiären av Deathly Hallows I. Dom har lyckats komma över dom första bilderna på skådespelaren Rhys Ifans i full Xenophilius Lovegood mundering!
Här nedan kan du se två bilder av en strålande glad herr Lovegood med sitt blonda ruffs. I förgrunden syns Rons rygg och en skymt av Harrys profil. Bilden är antagligen tagen under inspelningen hemma hos familjen Lovegood och det baserar jag på dom stora, konstiga prylarna i bakgrunden!
Ett år till Deathly Hallows!

Jag har inte varit särskilt aktiv här på ett tag, men nu är jag ledig i några dagar och ska försöka koka ihop några inlägg! Till att börja med kan vi fira att det i dag är exakt ett år tills Deathly Hallows part one har premiär!! Enligt Mugglenet kan vi vänta oss att flera bilder och trailers inom en snar framtid.


Förövrigt så går det nu att förhandsboka Halvblodsprinsen på DVD hos cdon.com där den släpps den 23:e november.

RSS 2.0