TRAILER till Deathly Hallows !!!

Här kommer den första trailern för vad som ser ut att vara både första och andra delen av Deathly Hallows, watch and weep my friends!


TEASER!!!!!!!!!!!!!!!

Jag ska inte säga nånting annat än att den andra teasertrailern av Deathly Hallows visades på MTV Movie Awards i helgen (den första kan du se här)!!!

 

Kommentera, vad tyckte Du??

 


Mindre än ett halvår kvar!

Amazon.com har publicerat några bilder från en Harry Potter-väggkalender som kommer att börja säljas i september. Bilderna kommer såklart från Deathly Hallows och stillar vårat begär något fram till premiären i november. En sak kan vi vara säkra på och det är att under sommaren så kommer det dyka upp många fler bilder och kanske till och med videoklipp ifrån filmen så deppa inte ihjäl när jag säger att det är fem månader kvar till premiären! Tänk såhär: Det är mindre en ett halvår kvar!


Inspelningen av epilogen


SPOILER VARNING!
Har du inte läst sista boken så avråder jag dig från att fortsätta läsa!


I slutet av maj spelades den sista delen av Deathly Hallows in på Kings Cross station i London. Det handlar om den hatade och älskade epilogen i slutet av boken där vi får se hur det har gått för Harry, Ginny, Ron, Hermione och Draco nitton år efter Voldemorts död. Några suddiga bilder har dykt upp där vi får se skådespelarna sminkade som om dom vore tjugo år äldre än vad dom är. En video finns också på Ron och Draco här lite längre ner.
Lite rolig fakta är att Tom Feltons riktiga flickvän spelar Dracos fru i epilogen!


Ginny med Albus Severus


Ginny och Harry


Harry --- Draco med sonen Scorpius


Ron --- Draco


Ginny och Lily Luna


Hogwarts Expressen

En snabb video på Rupert och Tom i full kostym

 


RSS 2.0