Vilka är ni?

Jag skulle gärna vilja veta vilka ni är som besöker den här bloggen! Ni är inte många men antalet spelar ingen roll för det som gläder mig är att jag iaf har nån som kikar in här ibland!
Ni behöver inte skriva vad ni heter om ni inte vill men ni kan skriva typ hur gamla ni är, vart ni bor och av vilket kön ni är, ni får skriva en hel biografi om ni känner för det!
Själv heter jag Sanna, är 19 år, tjej och bor i Södertälje.




Kommentarer
Postat av: Iréne

Hejsan! Vilken jättefin och jättebra blogg! :) Har just läst igenom nästan hela för den var så intressant. Den här lär jag nog börja följa.

Eftersom jag kommenterar det här inlägget så kan jag väl presentera mig lite kort också fast jag är ny som besökare. Jag heter Iréne, är 16 år och bor i Finland. Jag har varit ett stort fan av Harry Potter ända sedan jag började läsa böckerna när jag var kring åtta, det vill säga jag har levt med Harry Potter i ungefär halva mitt liv. ^^' När jag inte läser HP så tränar jag rätt mycket och gillar också att laga mat och experimentera i köket.

Det var väl en del. Nu som svar på din kommentar på min blogg så kan jag nog säga att visst var Draco stilig, dock ännu snyggare enda gången han hade någon sorts skolklädnad, eller vad man nu ska kalla den vita skjortan och slipsen, i scenen där han duellerade med Harry på toaletten.

2009-07-23 @ 15:27:27
URL: http://aireen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag är en 15-årig tjej från Stockholm. Såg den första filmen på bio när jag var sju år. Sedan des har jag följt filmerna. Det var bara för något år sedan som jag började läsa böckerna.

ps. Upskattar verkligen din blogg!

2009-07-23 @ 21:36:11
Postat av: Tonic

Bra blogg. Harry Potter böckerna är så jävla bäst!

2009-07-25 @ 15:12:35
URL: http://swey.blogg.se/
Postat av: Ida Nordahl

Jag är 18, tjej bor i Mora men flyttar till Hultsfred snart :)

2009-07-25 @ 15:27:50
URL: http://maristy.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag är 13år och bor i Småland.

Din blogg är jättebra! :)

2009-07-26 @ 17:53:45
Postat av: Amelia

Jag heter Amelia är 16 år och bor i Borås. Detta var första gången jag besökte din blogg men jag tyckte att den var jätte bra så det blir nog inte den sista! Keep up the good work!

2009-07-28 @ 14:13:01
Postat av: Anna :)

Hejsan :) jag heter Anna och jag är 15 snart 16 år och jag bor i en liten ort som heter Kinna, det ligger 2 mil utanför Borås. :) Jag sökte på google efter något med Harry Potter eftersom jag är helt beroende :) och din blogg va jätte bra så jag kommer absolut fortsätta att vara inne på den :)

Jag och min kompis kom överräns om att filmen va jätte bra :) och vi håller med om det negativa med den som du skrev :)



Fortsätt så :) Bloggen är super :)

2009-07-31 @ 17:15:54
Postat av: SezZan

Hej!

Bra blogg! Kollar in här ibland.

Hur många besökare har du per dag ca?



Jag är en tjej på 17år som gillar harry potter mkt, men främst är det min syrra som är galen i honom, och jag menar galen.

Titta gärna in till mig med!

2009-07-31 @ 19:43:24
URL: http://www.sezzan.zoomin.se
Postat av: Sanna

Hej och tack allihopa :) Jag tycker det är jätte kul att veta vilka som läser min blogg och alla kommentarer, stora som små, motiverar mig verkligen till att jobba på med bloggen! Kram till er alla! <3



Svar SezZan: Besökarantalet varierar från ca. 7 till 15 besök per dag! Jag tycker det är skit coolt att nån läser det här över huvud taget :D

2009-08-01 @ 19:03:37
URL: http://harrypotternytt.blogg.se/
Postat av: Louise

Hej hej,

Jag heter Louise och är 15 år. Bor utanför Stockholm och älskar Harry potter. Googlade mig fram till bloggen vilket jag är riktigt glad för ^^

2009-08-06 @ 20:56:16
Postat av: A

Jag är en trettonårig tjej som bor utanför Stockholm och älskar Harry Potter :D Kom just in här.

2009-08-18 @ 18:25:20
Postat av: Wallerie

Erica, fyller 19 om två veckor och har hängt med i Harry Potter världen sen fjärde klass. Jag älskar, som många andra, serien och är ett riktigt HP freak. Men egntligen har jag ändå lyckats dölja det rätt bra för att inte trötta ut mina vänner. ;)

Jag har aldrig klätt ut mig eller så men det kanske blir av någon med tanke på att varenda en av mina vänner nu efter nyår började läsa böckerna och se filmerna och börjar fascineras som alla tidigare fans. (förlåt för den "korta" beskrivningen).



Ett förslag, du kan väl lägga upp en fråga om hur många gånger om man har läst böckera, om du inte redan har frågat det? :)

2009-08-27 @ 18:58:57
URL: http://wallerie.blogg.se/
Postat av: Wallerie

Förlåt, bor också i Salem. Inte alltför långt ifrån Södertälje.

2009-08-27 @ 19:07:45
URL: http://wallerie.blogg.se/
Postat av: Tkeh

Hej, jag vill helst inte säga vad jag heter men din blogg är super snygg!

Jag älskar verkligen Harry Potter och Twilight!

När jag var typ 8-9 år ville jag vara som Hermione:P

Kram Tkeh

2009-11-10 @ 18:38:52
URL: http://tkeh.blogg.se/
Postat av: Patrik

Hej! Jag är 21 år och bor i Los Angeles. Lyckades googla mig hit när jag sökte på efter premiären den 19 November enligt din FINA blogg! härlig att se folk som brinner för HP. Själv så blev jag först introducerad för Harry Potter i fjärde klass! när min lärare läste den för oss så fastnade jag direkt! Har köpt, läst och sett alla fimer sedan dess. Är ett smyg fanatiker kan man säga är egentligen den där sportiga killen som bara spelar fotboll och "struntar i allt annat" men harry potter har fått mig att skita i träningar och låsa in mig på rummet i X antal timmar/dagar! Tack för en fantastisk blogg du är väldigt detaljrik och det känns som att man med den här bloggen kan följa med i allt som händer i HP världen där ute utan att söka sig till massa andra hemsidor/tidningar och allt va de kan vara. Keep up the good work kommer absolut titta in hit flera gånger!

2010-10-27 @ 05:00:27
Postat av: isabel

hej! jag är 16 år och såg De Vises Sten när den kom på VHS. Då fastnade jag inte för den eftersom jag då tyckte att den var jätteläskig (tycker fortfarande att det är den läskigast utav filmerna)

Sedan, för två somrar sen så fick jag ett plötsligt "sug" efter att läsa någonting riktigt bra, så jag kollade i min brors bokhylla och såg bokryggen på Harry Potter och De Vises Sten och tänkte att jag kunde ge den en chans. Efter någon bland dem första meningarna i boken var jag fast! Jag sträckläste sedan alla böckerna i min hängmatta under sommarlovet. Sista kapitlet i sista boken tog emot att läsa.



När jag hör någonting som har med Harry Potter-serien att göra, så spritter det i hela min kropp. Det kommer ett oundvikligt glädjerus och mitt leende blir så stort det bara kan bli. Det finns inga ord att beskriva den känslan och jag antar att dem flesta Harry Potterfan också har känt den någongång. Som tur är så har jag några få i min närhet som förstår mig, för denna känsla är så oerhört svår att förklara får någon som inte förstår. Om jag hade massor av pengar så skulle jag åkt världen runt för att åka till alla Harry Potter-relaterade platser. Än så länge har jag "bara" varit på perrong 9 3/4 och det var en galet bra dag, även om "perrongen" riktigt var som jag hade föreställt mig.



Känner att denna kommentaren kunde bli hur lång som helst. Blev så glad när jag såg denna frågan i ditt inlägg! Gillar VERKLIGEN din blogg och den har mycket bra information om världens bästa serie! Hoppas du fortsätter skriva massa inlägg!

2011-03-28 @ 22:18:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0